Pvd Proses Vana Donanım San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pvd Proses Vana Donanım

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şerifali Mah. Serdivan Sok. No:50 Ümraniye Necatibey Cad. Karanlık Fırın Sok. No:11 Karaköy, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 415-6540 ara

Hakkında

Pvd Proses Vana Donanım:

Pvd Proses Vana Donanım San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her çeşit vana, valf, musluk ve bunlara alt tamamlayıcı aksesuarlarının imalatı, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatın, yapmak. Her türlü pnömatik, hidrolik, elektrik, elektronik ölçü kontrol ve kumanda, ayar malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü sanayi tesislerinde kullanılan solenoid vanalar, pnömatik aktüatörler, elektrikli aktüatörler, patlaç vanalar, pistonlu vanalar, switch kutuları, kelebek ve küresel vanalar, silindirler ile bu malzemelere ait tamamlayıcı aksesuarların imalatı, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. Her türlü sanayi tesislerinin pnömatik, hidrolik, elektrikli, elektronik sistemlerine alt teknik malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatını yapmak, konusu ile ilgili her türlü hırdavat emtiasının imalatı, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını gerçekleştirmek Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin borçların teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir, Şirketin amacına ulaşabilmesi için şirket amacıyla ilgili kurulmuş veya kurulacak kooperatiflere ortak olmak, lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri nakil vasıtalarını iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiralamak leasing şeklinde kiralamak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek fabrika depo satış mağazaları açmak inşa etmek ve şirketin 20. 11. 2007 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 220510 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Ocak 1986 tarihinde kuruldu. Pvd Proses Vana Donanım, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Pvd Proses Vana Donanim'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi