Posta Servisi

Pttkaratay Dağıtım Ve Toplama Merkezi

Karatay, Konya
Pttkaratay Dağıtım Ve Toplama Merkezi

159 kişiden %46'si beğendi (2.3)

İletişim bilgileri

Adres: Fevziçakmak Mh. Adana Çevre Yolu Cd. Pk:42050 Karatay/konya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (332) 342-3888 ara

Hakkında

Pttkaratay Dağıtım Ve Toplama Merkezi: Bu PTT şubesi 08.30-12.30 ile 13.30-17.00 saatleri arasında açıktır. PTT Karatay Dağıtım Ve Toplama Mrk. cumartesi ve pazar günleri kapalı, öğle tatilinde kapalıdır. Pttkaratay Dağıtım Ve Toplama Merkezi, Konya, Karatay ilçesinde yer alan posta servisi. Bu mekan toplam 159 oy üzerinden 2.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Posta Servisi. Bu posta servisi için 159 kişi oy kullandı ve ortalama 2.3 puan aldı.

Pttkaratay Dağitim ve Toplama Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Pttkaratay Dağitim ve Toplama Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Karaciğan mahallesi, Mangırlı sokak No:8/7 Karatay KONYA adresinde ikamet ediyorum. Mektup üzerinde yazan adres, aynen böyle olduğu halde,Garanti Bankasından yapmış olduğum itiraza gelen mektup zarfın üzerine yetersiz adres yazılmış, elime 6 ay sonra geçti. Müracak süresini geçirdim.iGeçen yılda benzer durum, aynı adresime gelen trafik cezasını bu adreste oturmuyor diyerek emniyete iade etmişlerdi. Yine itiraz süresini geçirip, faizli ödemek zorunda kaldım. Bizim bölgedeki dağıtıcının gerekli hassasiyeti göstermediğine inanıyorum. Gerekli işlemin yapılmasını arz ederim.


SLM BEN KAMUDA ÇALİŞMAKTAGIM EV ADRESİME ZARF GELMİŞ EVDE KIMSE OLMADIGINDAN HABER KAĞİDİ BİRAKILMİŞ İŞ YERİM ANIT MEYDANINDA DSİ GÖREV YAPMAKTAGIM İZİN ALMA ŞANSIMIZ YOK MÜMKÜNSE BİZİM ÇALİŞAN İNSANLARA YARDIMCI OLMANIZI İSTERİM TEL 05304959021