ptt şubesi

PTT Kayseri Kargo İşleme Merkezi

Melikgazi, Kayseri

18 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Alpaslan Mah. Emrah Caddesi, No: 8/8, Melıkgazı, Kayseri Haritayol tarifi

Telefon: +90 (352) 223-7087 ara

Hakkında

PTT Kayseri Kargo İşleme Merkezi: Bu PTT şubesi GECE ve GUNDUZ saatleri arasında açıktır. PTT Kayseri K. i. m. cumartesi ve pazar günleri kapalı, öğle tatilinde açıktır. PTT Kayseri Kargo İşleme Merkezi, Kayseri, Melikgazi ilçesinde yer alan ptt şubesi. Bu mekan toplam 18 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ptt.gov.tr

Ptt Kayseri̇ Kargo İşleme Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ptt şubesi

İncelemeler

EA581992789BE takip numaralı kargonuz 18 Mart 2015 adresinize teslim edilememiştir. Lütfen adres bilgilerinizi güncelleyerek kargonuzu teslim alınız.
Teslimat adresi değiştirmek için PTT Adres Değişikliği Formu indirip dikkatlice ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
Adres Değişikliği Formu İndir
Dikkat

Kargonuz 15 iş günü içinde almanız gerekmektedır. Fazladan her gün için PTT sizden 25TL/günlük tazminat talep etme hakkına sahip olacaktır.
Gizlilik Politikası

E-posta iletişiminde söz konusu mesaj şifrelenmediği takdirde, mesajın güvenliğinin garanti altına alınamadığını ve göndereceğiniz e-postaların güvenliğinden sizlerin sorumlu olduğunu hatırlatmak isteriz. Web sitemizde PTT tarafından işletilmeyen diğer Web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu Web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından Posta ve Telgraf Teşilatı A.Ş.’nin sorumlu olmadığını belirtiriz. Son olarak, PTT’in gizlilik politikalarını değiştirmesinin mümkün olduğunu hatırlatır, bu nedenle Güvenlik ve Gizlilik sayfalarımızı düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz. .
Bu e-posta [email protected] için gönderilmistir. Eğer artık ilgilenmiyorsanız haber grubu üyeliğinizi iptal edebilirsiniz
PTT Posta Hizmetleri
Posta ve Telgraf Teşilatı A.Ş. 2015

BU ŞEKİLDE MEİL GELDİ SİZDEN Mİ KISA SÜREDE CVP VERİRMİSİNİZ
CEP.NO:0543 248 32 92


Web sitenizdeki ( 0352 2237087 )telefonu açmıyorsunuz neden


Büyük bir sabırla bekliyorum.Bu arada vize yetişmeyecek.Sonra müracaat ettiğim pasaport geldi.İlk müracaat ettiğim pasaport gelmedi.


Bayan çalışana çok teşekkür ediyorum çok ilgilendi sorunumla kargomu henüz bulamasakta.Altı gün olmasına rağmen kargomu getirmeyen görevliyede teessüf ediyorum,tabiki onuda PTT genel müdürlüğüne şikayet ettim ki bir daha işini düzgün yapsın.


arıyorum kimse tlf bakmıyor


internet sitesi karnuz teslim edildi diyor, iki gündür aramadığım kişi kalmadı kurumda. Kargo kimseye teslim edilmemiş. Yaw kardeşim bari şu telefonlarınıza bakında bi muhatap olalım, saatlerdir arıyorum. yada bu işi yapamayın, bırakın yapan birisi gelsin.


benim telefon nerde


alparslan mahallesinde bulunan şubenize kargom geldi fakat 10 gün oldu hala alamadım. bu nasıl hizmet anlayışı, devlet kurumusunuz kendinize gelin artık... herkes şikayetçi sizden böyle hizmet anlayışı olur mu????????


RG101948920CN nolu kargom 5 gündür dağıtıcıda hala teslim edilmedi.


Çok tşk ediyorum tüm çalışanlara inanılmaz yardımcı oldular defalarca.Birkeresinde kargoyu yoldan çevirip tekrar evime gönderdiler diğerlerinde de ellerinden ne geliyorsa yaptılar.