kargo

PTT İstanbul Başmüdürlüğü

Fatih, İstanbul

8 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Hobyar Mh. Yeni Postane Caddesi, No: 25, Sirkeci, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 526-1200 ara

Hakkında

PTT İstanbul Başmüdürlüğü: PTT İstanbul Başmüdürlüğü İstanbul, Fatih ilçesinde kargo, ptt, kurum, müdürlük, posta, kargo. PTT İstanbul Başmüdürlüğü, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kargo. Bu mekan toplam 8 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ptt.gov.tr

Ptt İstanbul Başmüdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kargo
  • ptt
  • kurum
  • müdürlük
  • posta
  • kargo

Konum

Bu bölümde Ptt İstanbul Başmüdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ben Üsküdar Yavuztürk mahallesinde ikamet etmekteyim.mahallemiz İstanbul'un sayılı büyük mahallelerinden biridir.mahalle ptt şubemizde Israrla 1 personel çalıştırılmaktadır.her postaneye gittiğimde Önümde mutlaka 10,15 kişi olmaktadır ve bazen 1 saat sıra beklediğim oluyor.bazense sıra bana geldiğinde sistemlerde de sıkıntı oluyor ve işlemimi yapamadığım oluyor.şubeye mutlaka 2.ci personelinde konulması Lazım.daha öncede bu konu ile ilgili talebim olmuştu ve 1 eleman daha verilmişti.ancak kısa zaman geçtikten sonra personel tekrar bire düşürüldü.allah Aşkın'a şuraya 2.ci personeli Gönderin ve geride çekmeyin elemanı.insanlara eziyet oluyor resmen.


Yardımlarınızdan dolayı biz konuklarınıza göstermiş oldugunuz ilgi ve alaka sonunda başta sayın Başmüdürümüz Selahattin Ekinci ve sekterlerler sayın Cemile Hanım vede Zeliha Hanıma sevgi ve saygılarımızı iletir saglıklar dileriz.


05/01.2015 tarihinde istanbuldan singapura paket gonderimiz olmustur.TU000 076 049TR
varmasi gereken sureyi asmistir ve hala varmamistir '[email protected]' adresine email attip durumu bildirdigimiz halde bize kimse geri cevap yazmamistir bilginize sunmak isterim. insallah bu yazdiklarima cevap alabilirim . saygilar


SAYIN BAŞMÜDÜRÜM...HALICIOGLUNDAKİ ŞUBENİZDEN HASKÖY-SÜTLÜCE- HALICIOGLU HALKI HİZMET GÖRÜYOR, AMA TAKTİR EDERSİNİZKİ ÇOK KALABALIK VE UZUN KUYRUKLAR OLUYOR,BANKAMATİNİZDEN BİLE YARARLANMAK ZOR OLUYOR.
BU YÜZDEN PERPADAKİ ŞUBENİZDEN HİZMET ALIYORDUK, O DA ŞİMDİLERDE SEYYAR ARAÇTAN HİZMET VERDİGİNDEN VE BEKLEDİGİ YERİ ZAMAN ZAMAN DEGİŞTİGİNDEN ÇOK MÜŞKÜLAT ÇEKİYORUZ. HELE BİZ YAŞLILAR İÇİN ÜZÜNTÜ OLUYOR. LÜTFEN BİR KALICI ÇÖZÜM BULUNABİLİR İSE MUTLU ÇOK OLACAGIZ.SAYGILARIMIZI SUNARIZ


ptt havalimanı kargo da upin ne işçi olarak girdim ne içmek için su var ne yemek ne çay ne servis çok agır şartlarda bilgisiz yöneticilerle insanlar köle gibi çalıştırılıyor iş güvenligiyle ilgili ne bir önlem var ne denetim sayın ismail çizikçi beyin işçileri sevdigini duydum o yüzden yazıyorum bir hafta dayanabildim ihtiyacım olmasına ragmen işten ayrılmak zorunda kaldım 1100 lira maaş veriyorlar neden kimse ordaki şartları düzeltemiyor çokmu zor acaba insan gidip orayı bi kontrol eder bulursanız bi bardak suda içersiniz.


Yanlış bilgi. Sirkecide başmüdürlük. Telefonda yanlış.


Beş para etmeyen çoğu çalışanının aldığı parayı hak etmediği devlete kambur bir kurum


bostancı ptt necati er isimli personeliniz okul servisi işindemi çalışıyor yoksa potanedemi araştırın bir zahmet