ptt şubesi

PTT AVPİM - Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezi

Zeytinburnu, İstanbul

42 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mh. Davutpaşa Yolu Caddesi, No: 1, Pk: 34010, Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 501-4000 ara

Hakkında

PTT AVPİM - Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezi : Bu PTT şubesi GECE ve GÜNDÜZ saatleri açıktır. PTT Avpim cumartesi ve pazar günleri kapalı, öğle tatilinde açıktır. PTT AVPİM - Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezi , İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan ptt şubesi. Bu mekan toplam 42 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ptt.gov.tr

Ptt Avpi̇m - Avrupa Yakasi Posta İşleme Merkezi̇ 'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ptt şubesi
  • fabrika

Konum

Bu bölümde Ptt Avpi̇m - Avrupa Yakasi Posta İşleme Merkezi̇ 'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İstanbul Yeilköy şubenizden 3 adet zarf gönderimizvar fakat bu göndrilerimiz zeytinburnu şubenizde bekliyor neden acaba acil diyerek 24.03.2015 de aps vermiştik
Barkot noları:AP05009836339
AP05009837077
AP05009835356
bilgi ricaediyorum iyi çalışmalar


taahütlü posta 1 hafta içinde alıcıya ulaşılır bilgisi verildiği halde 9 gündür hala ulaşmadı . gönderdiğim posta zeytinburnundan beşiktaşa ordan tekrar zeytinburnu şubesi arasında gidip geiyor, buna anlam veremedim. madem verilen süre içinde alıcıya ulaşılamayacak neden kesin ulaşılır bilgisi veriliyor.


istanbuldan bi kargo yollandı bu gün 5. günü halen istanbulda görünüyor, bulabildiğim bütün telefonları aradım nafile, bunlar vatandaşla dalga geçiyor,


BU NE BİÇİM APS BİR HAFTA OLDU GÖNDERİ HALA İSTANBUL ZEYTİNBURNUNDAN ÇIKAMADI.KOKUŞMUŞ BİR SİSTEMİNİZ VAR.DAHA DOĞRUSU SİSTEMSİZLİĞİNİZ.ÜSTELİK ARIYORUZ ULAŞAMIYORUZDA, ULAŞILMAZSINIZ YANİ.???????????


3 gün oldu kargom gelmedi ayrıca nerede olduğunu da bilmiyorum her aradığım numara farklı birşey söylüyor şikayetçiyim!!!


Rezil ettiler rezil 10 gun oldu


İstanbul avrupa yakasından aynı şekilde Avrupa yakasına iletmesi gereken bir zarfı kaybetmiş ve doğru dürüst cevap bile alamadığım bir kurum.Eğer gönderi yapacaksanız Ptt kullanırken iki kere düşünün.Zira bırakın kargoyu sorgulamak telefonlara bile çıkmıyorlar.


PTT KARGO OLARAK ÖZEL FİRMALARA MI ÇALIŞIYORSUNUZ? 04.03.2015 TARİHİNDE ANKARA'DAN ISTANBUL' A GÖNDERDİĞİM POSTA 09.03.2015 TARİHİNDE HALA ULAŞMADIĞINI ÖĞRENİYORUM GECİKMENİN SEBEBİNİ AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ.


Ben Fatih Halıcılar caddesi No:8 daire:3 de ikamet etmekteyim. Son 2 veya 3 aydır gelen gönderiler bizim binamıza ait olan gönderiler olmayıp, Halıcılar caddesi 12 numaralı binaya gönderilen postalardır.. 12 nolu binaya ait mektupları müvezzi arkadaş niçin kapı numarası 8 olan benim binama bırakır anlayamadım. Benim mektuplarım da kim bilir nerelere gidiyor. Bu olayı daha evvel de bildirmiştim. Ayrıca 0212 501 4000 numaralı telefonu arayıp da konuşan varsa beni arasın ona da 1000TL helalinden ikramiye vereceğim.


Bursadan bayrampaşa yıldırım şubesine evrak gönderdim bugün 6. Gün hala evrak ulaşmadı yerine araç satışı için vekalet var içinde adamı nasıl oyanayacagimızı şaşırdık maddi kayıp söz konusu lütfen artık halledin su meseleyi