Postane

Ptt

Evren, Ankara

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Modern, Cumhuriyet Cad. No:85, 06770 Evren/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 319-2211 ara

Hakkında

Ptt: Bu PTT şubesi 08.30 ve 17.00 saatleri arasında açıktır. PTT Cebeci cumartesi ve pazar günleri kapalı, öğle tatilinde açıktır. Ptt, Ankara, Evren ilçesinde yer alan postane. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ptt.gov.tr

Ptt'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Ptt'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Iyi gunler. 07.07.2014 tarihinde annem elif saglik almanyaya para yollamak icin subenize geldi. Calisanlarinizdan biri western union gibi guvenilir bi uygulama dururken kendisine upt adinda bir sistem onermis.almanyada heryerden cekebilirler her bankamatikten alabilirler diye. Annem de guvenip tamm demis. Bu sacma sistemle parayi alabilecegimizi soyledikleri yerler oto tamirhaneleri,internet cafeler gibi yerler... Bu yerlere gidildiginde biz almanyadan turkiyeye para yolluyoruz gelen parayi vermiyoruz diyorlar. Insanlari magdur etme politikalarinizi taktir edemiyoruz malesef. Calisanlariniz bilmedikleri ulke ve sistemler adina bu kadar emin nasil konusabiliyorlar?? Eger paramizi alamama gibi bir durumumuz olur ve magdur duruma dusurulursek hepinizi dava edecegim.. aktif bank a para kazandirmak icin ugrasacagiz diye insanlari magdur etmeye hakkiniz yok.


ben balıkkesir savaştepe meslek yöksek okulunda öğrenciyim 26.12.2010 tarihinde yurtlar kurumu müdürlüğü cebeci ankara adresine aps ile evrak gönderm,ş bulunmaktayım en geç 30.12 2010 tarihine kadar adreste olması şart ancak 5 gün olduğu halde evrak daha adrese ulaşmadığı interneteki takiplerde Ankara pim de gözükmektedir oysa acele posta servisi diye tercih etmiştim.