doktor

Psikiyatrist Dr. Tanju Sürmeli

Şişli, İstanbul

9 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Kore Şehitleri Caddesi, No: 49, Kat: 3-4-5, Esentepe - Zincirlikuyu, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 347-2208 ara

Hakkında

Psikiyatrist Dr. Tanju Sürmeli: Psikiyatrist Dr. Tanju Sürmeli İstanbul, Şişli ilçesinde doktor, psikoterapi, danışmanlık, psikolojik danışmanlık, psikiyatri, klinik, psikolog, doktor. Psikiyatrist Dr. Tanju Sürmeli, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yasamsaglik.com.tr

Psi̇ki̇yatri̇st Dr. Tanju Sürmeli̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • psikoterapi
  • danışmanlık
  • psikolojik danışmanlık
  • psikiyatri
  • klinik
  • psikolog
  • doktor

Konum

Bu bölümde Psi̇ki̇yatri̇st Dr. Tanju Sürmeli̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

muayannaneniz nerede


hocam 25 yaşındaki kardeşim 12 yıldır şizofren hastası.Kullandığı ilaçların adı leponex-akinaton-solian ve birde prolixin adlı bir iğne kullanıyor.ilk yıllara göre daha sakin.ama kendini ifade edemiyor ve insanlarla iletişim kuramıyor.davranış bozukluğu var.sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.cevabı hemen gönderirseniz sevinirim.


iyi günler

Büsra Hanim, 21Temmuzda sizde randevusu mevcut Seral Karakocun onay yazisini alabilirsek cok memmun olurum. Cünkü yarin yola cikacaklar

Saygilarimla

Murat Gökkan


benim rahatsizligim sizoaffektif (sizofreni dusunceleri- mani depresif)adinda bir piskolojik rahatsizlik neurofeedback ve Biofeedback tedavisi yani ilacsiz tedavi oluyormu?


benim rahatsizligim sizoaffektif (sizofreni dusunceleri- mani depresif)adinda bir piskolojik rahatsizlik neurofeedback ve Biofeedback tedavisi yani ilacsiz tedavi oluyormu?


hocam merhaba ben hastanız deniz. sizin sayenizde o kadar iyiyim ki size buradan teşekkür etmek istedim. hiç ilaç almıyorum ve sıkıntılarım geri gelmedi ve çok iyi hissediyorum kendimi.size ve tüm çalışanlaraınıza sevgilerimi sunarım. deniz


hocama saygılar sunarım, eşimin 17 yıldır süren uykusuzluğuna ilaç kulanmadan çare oldu, ben de eşim de rahat uyku uyuyoruz sayende.oğlanıda götürmüştük dersleri kötü diye, şimdi sınıfta ikinci oluyor sınavlarda.


eğer size ulaşamasaydık oğlum diğer bilgisiz doktorların elinde yanlış teşhisle ilaçları içmeye devam ediyor olacaktı, allah razı olsun sizden.


hocam iyi ki varsınız, senelerdir iyleşemeyen ablamı iyleştirdiniz, avuç avuç ilaçtan kurtardınız...teşekkürler