Promar Deniz Malzemeleri Dış Ticaret ve Mümessillik Limited Şirketi

Promar Deniz Malzemeleri - Genel Müdürlük

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Postane Mh. Bozdoğan Sokak, No: 8, Pk: 34940, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 395-2652 ara

Hakkında

Promar Deniz Malzemeleri - Genel Müdürlük:

Promar Deniz Malzemeleri Dış Ticaret ve Mümessillik Limited Şirketi

Şirketin maksat ve mevzuu genel olarak aşağıda belirtilen konularda ihracat ithalat toptan ticaret pazarlama ve mümessilliktir. Bu amaçla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında mamul ve yarı mamul konusu ile ilgili endüstri tekstil gıda tarım orman yeraltı ve yerüstü maden taş petrol gibi ürünlerin ihraç ithal ve dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak ve iştigal konularında distribütörlük mümessillik alıp gerektiğinde vermek, Kurulmuş ve kurulmakta olan serbest bölgelerde ilgili mercilerden izin almak kaydı ile ilgili faaliyetleri sürdürmek, Demir ve çelik sanayi alanlarına giren her türlü dökme demir çelik ve profilin ayrıca demir ve çelikten her çeşit ham yarı mamul ve mamul ürünlerinin alım satım ithalatını yapmak ve 14. 2. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 279355 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Ekim 1991 tarihinde kuruldu. Promar Deniz Malzemeleri - Genel Müdürlük, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan deniz malzemeleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.promar.com.tr

Promar Deni̇z Malzemeleri̇ - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz malzemeleri
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Promar Deni̇z Malzemeleri̇ - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.