doktor

Prof. Dr. Sebahattin Kaymakoğlu

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Valikonağı Cad. No: 82 Pınar Apt. Daire: 2 Harbiye Mh. Nişantaşı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 291-4949 ara

Hakkında

Prof. Dr. Sebahattin Kaymakoğlu: Prof. Dr. Sebahattin Kaymakoğlu İstanbul, Şişli ilçesinde doktor, mide, bağırsak, karaciğer uzm. dr.. Prof. Dr. Sebahattin Kaymakoğlu, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Prof. Dr. Sebahatti̇n Kaymakoğlu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • mide
  • bağırsak
  • karaciğer uzm. dr.

Konum

Bu bölümde Prof. Dr. Sebahatti̇n Kaymakoğlu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Değerli hocam,
Ülseratif kolit hastasıyım. Bu nedenle Salofax Tab. 4x2 kullanmaktayım. bunun yanında sağ bacağımda son 10 yıldır varis bulunmakta. Yapılan doppler usg incelemede "sağ VSM de valsalva ile kontiniu reflü akım izlendi SFJ çapı 6,5 mm olarak ölçülmüştür." raporu verildi. Genel anestezi altında açık ameliyat önerildi. Farklı bir Kalp Damar cerrahına danıştığımda "ameliyet sonrası kolit için olumsuz sonuçlar doğurabilir" cevabını aldım. Ameliyat günüm bir hafta sonra ve ne yapacağımı bilemiyorum. Öneriniz ne olur hocam? Muayene araştırma yada öncesi tedavi gibi bir durum söz konusu ise yine sizin görüşlerinizi almak isterim. Saygılarımla.
Gülay NURLU
Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği
İnsan Kaynakları Birimi
05468739417


sayesinde alkolü alkölü bıraktım sayesinde sağlıklı yaşıyorum sayesinde aile yaşantım düzeldi sayesınde hayata bakışım değişti KENDİSİNE MİNNETTARIM TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ DOKTORUM SAYIN SEBAHATTİN KAYMAKOĞLU TEDAVİ TARİHİM 1996


hocam benim ablamın bağırsağından kan geliyor bunun için ne yapaßiliriz..... :D