Polo Optik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Polo Optik A.Ş. - Merkez

Fatih, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Hobyar Mh. Ankara Caddesi, No: 157, Altın Han Kat: 6, Eminönü, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 519-9143 ara

Hakkında

Polo Optik A.Ş. - Merkez: Her türlü tıbbi ve estetik gözlük çerçevesi gözlük camı numaralı numarasız bilumum gözlüklerin ve aksesuarlarının ve göz lenslerinin ithali ihracı alımı satımı imali ve pazarlaması, Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkuller ipotek eder ayni haklar iktisap eder bunları başkalarına devir ve ferağ edebilir inşa ifraz ve kat irtifakı ve küt mülkiyeti tesis eder ipotek alır ve verir ipotekleri uzatır değiştirir ve kaldırır kiraya verir ve kiralar arsalar alır kat karşılığı veya müstakil en inşaatlar yapar, bu hususlarla ilgili tüm resmi dairelerdeki işlemleri yapar Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli tesisler atölyeler satış mağazaları şubeler ve depoların binaların satın alınması ve kiralanması işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Polo Optik A.Ş. - Merkez, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan optik. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.polooptik.com.tr

Polo Opti̇k A.Ş. - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • optik
  • firma

İncelemeler

iyi çalışmalar,sizden bir istekte bulunucam antalya manavgat ilçesinde iöo anasınıfında görev yapmaktayım fakat görev yaptığım yer bir köy okulu şuan sınıfımda 22 öğrenci var ama hiç bir malzeme yok çocuklarımızın çoğu sandalyede etkinliklerini yapmakta küçük bir maliyetle üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz okul öncesi bizim için çok önemli sizin gibi her konuda başarılı magazalarımızdan yardım istemekteyiz eğer sınıfımızı doldurmakta bize yardımcı olursanız maddi manevi çok büyük yardım etmiş olucaksınız ve miniklerimiz çok mutlu olucak biliyorum ki bu mesajımı dikkate alıcaksınız şimdiden teşekkür ediyorum tekrar iyi çalışmalar.telefon numaram:05444102171


Merhaba
Sayın Selçuk bey ve tüm çalışanlarının güleryüzü, hoş sohbeti, ilgi ve yardımsever tutum ve davranışları ile İstanbul'da başka gözlükçünün kapısından giremez, hatta vitrinine göz atamaz oldum:) olduk:)