Politaş Ambalaj Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Politaş Ambalaj Malzemeleri

Başakşehir, İstanbul
Politaş Ambalaj Malzemeleri

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi S.s Eskoop Sanayi Sitesi D/3, D:4, 34490 Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 553-8274 ara

Hakkında

Politaş Ambalaj Malzemeleri:

Politaş Ambalaj Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Baskılı ve baskısız her nevi ambalaj malzemelerini. Motorlu ve motorsuz her nevi ambalaj makinalarını, Plastik hammaddeli her levha film, folyo ve şeritleri Hayvansal ürünlerden bitkisel ürünlerden ve su ürünlerinden mamül her nevi gıda maddelerini yağları ve alkölsüz içkileri üretecek yurt içinde satın alacak ithal edecek yurt içinde satacak ve ihraç edecektir ve Şirket kendi ihtiyacı için menkul ve gayrimenkul mallar satınalabilir, depolar besihaneler et kombinaları gibi iştigal konuları ile ilgili tesisleri kurabilir. Şirket satın aldığı gayrimenkul malları ilgili mevzuat hükümleri uyarınca ifraz ve tevhit edebilir, maliki bulunduğu gayrimenkul mallar üzerinde kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebileceği gibi üzerinde kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edilmiş gayrimenkul mallar da satınalabilir Şirket kendi ihtiyacı için satınaldığı menkul ve gayrimenkul malları ihtiyacı dışında kaldığı zaman kiraya verebilir ve satabilir. Şirket maliki bulunduğu gayrimenkul mallar üzerinde üçüncü şahıslar lehine ve üçüncü şahısların borçları için gayrimenkul mal rehni yapabileceği gibi, başkalarına ait gayrimenkul mallar üzerinde de kendisi lehinde gayrimenkul mal rehni kabul edebilir ve 6. 6. 1996 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler
İstanbul Ticaret Odası'na 271652 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Ocak 1991 tarihinde kuruldu. Politaş Ambalaj Malzemeleri, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan Üretici. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.politasambalaj.com

Poli̇taş Ambalaj Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici
  • Paketleme Şirketi

Konum

Bu bölümde Poli̇taş Ambalaj Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.