Aygün Tekstil Otomotiv Gıda Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Polen Un Ve Gıda Katkı Maddeleri

Esenyurt, İstanbul
Polen Un ve Gıda Katkı Maddeleri

92 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Osmangazi Mahallesi, 3142. Sk. No:15, 34760 Esenyurt/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-2330 ara

Hakkında

Polen Un ve Gıda Katkı Maddeleri:

Aygün Tekstil Otomotiv Gıda Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Taze, dondurulmuş, konserve, edilmiş veya ambalajlanmış her türlü gıda sanayi et mamülleri alım, satımı, imalatı ithalatı ve ihracatı. Şirketin konusuna giren mümessillik anlaşmaları yapmak şirketin amacına erişmek için gerekli makine tesis taşıt bina arsa vs. menkul ve gayrimenkul mallar satın almak bunlar üzerinde ipotek tesis etmek teminat göstermek şirket konusuyla ilgili faaliyetleri için faydalı olacak alameti farika marka ihtira beratı lisans know- now patent imtiyaz gibi gayri maddi hakları iktisap etmek kiralayabilmek kiraya verebilmek ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilmek. Şirketin gayesi ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul mallar edinmek kiralayabilmek bunların alım ve satımını yapmak ve bu mallar üzerinde her türlü ayni haklar tesis etmek veya ettirmek iş gereği başkalarının üzerinde her türlü ayni hak tesis etmek ve üçüncü şahıslarla kredi temini anlaşmalarına girebilmek ve taahhütlerde bulunabilmek kredi alabilmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 372618 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Temmuz 1997 tarihinde kuruldu. Polen Un ve Gıda Katkı Maddeleri, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan yemek ve yemek malzemeleri Üreticisi. Bu mekan toplam 92 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.polengida.com

Polen Un ve Gida Katki Maddeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yemek ve Yemek Malzemeleri Üreticisi

Konum

Bu bölümde Polen Un ve Gida Katki Maddeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.