hastane

Polatlı Devlet Hastanesi

Polatlı, Ankara

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Tevfik Mh. Anıttepe Cd. Polatlı Merkez, Polatlı, Ankara, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 621-2500 ara

Hakkında

Polatlı Devlet Hastanesi: Polatlı Devlet Hastanesi Ankara, Polatlı ilçesinde hastane. Polatlı Devlet Hastanesi, Ankara, Polatlı ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Polatli Devlet Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hastane

Konum

Bu bölümde Polatli Devlet Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben bır hastanın yakınıydım ve inanılmaz odada yaklasık 2 hafta kaldık temızlıkcıler 2 defa gordum paspas cekerken we yonetım dıye bısey yok orda sagolsun doctorlar cook acana yakın cok durus analadıgım kadarıyla . calsıan we ınsanlar eskı yonetımden memenun oldukalrı gozlenıyor


07.08.2010 da İzmir'den Ankara'ya giderken 11.15 civarında Sivrihisar Polatlı arasında kaza yaptık! Eşim Ambulans çağırdı sanırım 10-15 dk sonra geldi! Ambulansda görevli Doktor Ahmet bey - Hemşire Şirin hanım ve diğer görevlilere çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı! Ayrıca Polatlı Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli doktor Emrah bey,diğer isimlerini bilmediğim doktor, hemşire ve sağlık görevlilerine sonsuz teşekkürler! Bizlere ve diğer hastalara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çok memnun kaldık!Bu pırıl pırıl insanları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum!Umarım diğer hastane çalışanlarına örnek olur! Hastane pırıl pırıl tertemizdi! YÜZÜNÜZDE GÜLÜMSEME, YÜREĞİNİZDE SEVGİ EKSİK OLMASINNN!!İZMİR'DEN SELAMLAR!