Platin Kalıp Döküm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Platin Kalıp Döküm

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Doğu Sanayi Sitesi 14. Blok No:12 Yenibosna Doğu Sanayi Sitesi 12. Blok No:1 Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 551-0072 ara

Hakkında

Platin Kalıp Döküm:

Platin Kalıp Döküm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü alüminyum çinko zamak bakır kalay pirinç bronz magnezyum ve benzeri metaller ile bunların hurdalarının alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için hertürlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimen kulleri üzerinde irtifakı intifa sükna gayrimenkul mükellefi yeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir hertürlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesin de yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 514714 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ocak 2004 tarihinde kuruldu. Platin Kalıp Döküm, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Plati̇n Kalip Döküm'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi