Pitaş Plastik ve Melamin Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Pitaş Plastik Melamin

Bayrampaşa, İstanbul
Pitaş Plastik Melamin

(5)

İletişim bilgileri

Adres: YENİDOĞAN MAH. KARAKAŞ .SK., EMİNTAŞ SAN. SİTESİ. NO:12/18-19-20-21-66 (TİTANİC BUSİNESS HOTEL YANI), 34120 Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 674-1568 ara

Hakkında

Pitaş Plastik Melamin:

Pitaş Plastik ve Melamin Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü plastik, melamin ve poliüretan ham maddelerinden mamul malları imal etmek ve satmak ; Plastik melamin veya polirüretan maddelerin ham ve ara mallarını alıp satmak, Yukarıda sayılan üretimleri yapmak için atölyeler, fabrikalar kurmak, bunlarla ilgili makinaları, arsaları satın almak, satmak, kiralamak, kurulmuş olanları satın almak veya satmak Şirket maksat ve konusuna giren konu ve ihtiyaçlar için ya da ticaret amacı ile her türlü menkul ve gayrimenkul malları (gemi hariç) kısmen veya tamamen tasarruf etmek, satın almak, satmak ve her derecede ipotek ve rehin tesis etmek, fek etmek, keza alacaklarını temin maksadı ile ipotek ve rehin kabul etmek ve fek etmek nev'i ayni haklar tesis etmek ve icabında sahibi bulunduğu ve alacağı malları kiraya vermek ve kiralamak ve 20. 12. 1996 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 158701 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Aralık 1978 tarihinde kuruldu. Pitaş Plastik Melamin, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan Üretici. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.pitasplastik.com.tr

Pi̇taş Plasti̇k Melami̇n'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici

Konum

Bu bölümde Pi̇taş Plasti̇k Melami̇n'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.