Pirintaş Basım ve Manyetik Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Pirintaş Basım Ve Manyetik Ürünler

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 2. Cad. No: 5 Dudullu OSB Esenşehir Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 365-3270 ara

Hakkında

Pirintaş Basım ve Manyetik Ürünler:

Pirintaş Basım ve Manyetik Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bilgisayar elektronik diğer muhasebe makinalarının ithali, bakımı, yapımı, makinalar ile ilgili ve makinaların kapasitesi içine giren tüm çalışmaların programların yapılması, muhasebe tutulması, organizasyon ve makinalar ile bu makinalarda kullanılan kırtasiye ve diğer müstehlik malzemelerin imali, ithali, ticareti, her nevi kağıt mamullerinin kendinden yapışkan etiket kağıt selefon, bez kurdela ve benzeri mamulleri ile oluklu mukavva tabaka bobin, poşet olarak ambalaj kağıdının her cins kendinden kopyalı kağıtların ozalit, fotokopi, teksir makinaları ilaçları ve kağıtlarının plastik çember makinası ve tokası her türlü petrol ürünlerinden mamul ambalaj malzemesi ve kendinden yapışkan, selefon bant, kağıt bant, bez bant, her nevi sınai masura ve benzeri mamullerin ithali, ihracı ve pazarlamasının ve bilgisayar hesap makinası, daktilo makinası mümessilliğini yapmak ve 13. 9. 1999 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 225710 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Temmuz 1986 tarihinde kuruldu. Pirintaş Basım ve Manyetik Ürünler, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan dijital baskı.

Soru & Cevap:

Pi̇ri̇ntaş Basim ve Manyeti̇k Ürünler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • dijital baskı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Pi̇ri̇ntaş Basim ve Manyeti̇k Ürünler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.