PİRİM GIDA VE MEŞRUBAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Pirim Gıda Ve Meşrubat A.Ş.

Küçükçekmece, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Söğütlüçeşme Mh. Halkalı Caddesi, No: 259, Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 471-4020 ara

Hakkında

Pirim Gıda ve Meşrubat A.Ş.: Şirket amaç ve konusu ile ilgili toptan ve perakende memba suyu ve meşrubat bira ve meyva suları alköllü ve alkölsüz içkiler her türlü gıda maddelerinin alımı-satımı, pazarlanması lokanta, kahvehane, hotel her çeşit mamül yarı mamül ve hammadde her nevi un ve unlu gıda mamülleri tatlı, pasta ve pasta çeşitleri şekerleme, çikolata ve biskivi çeşitlerinin imalatını, ithalat ve ihracatını distribütörlüğünü mümessillik ve acentelik işleri yapar ve bunların patentini knowhow telif hakkı marka kullanma beratlarını alabilir, kiralayabilir ve devredebilir. Her türlü menkul ve gayri menkul malları iktisap edebilir kiralayabilir ve bunlardan feragat edebilir ve söz konusu mallara ilişkin her türlü hukuki işlemleri yürüteblir. Şirket şirketin yararına olarak rehin ipotek üçüncü şahısların işine ve taahhütlerine yönelik teminat olarak ticari rehin kabul edebilir veya tesis edebilir. Ve bu bağlamda hukuki işlemleri başlatabilir. Şirket bu tür rehin ipotek vb. 'nin ilgasını talep edebilir. Şirket ayrıca üçüncü şahısların yararına rehin ipotek ve ticari rehin tesis edebilir veya şirketin veya üçüncü şahısların borçlarına veya taahhütlerine yönelik olarak kefil olabilir üçüncü şahıs ve şirketlerin borçlarının teminatı olarak şirket varlıklarının ve/veya alacaklarının tümü veya bir kısmı üzerinde ipotek rehin tesis edebilir tesis edilen söz konusu hakları fek edebilir ve 17. 1. 2012 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler. Pirim Gıda ve Meşrubat A.Ş., İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.pirim.com.tr

Pi̇ri̇m Gida ve Meşrubat A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • gıda
  • şirket

Konum

Bu bölümde Pi̇ri̇m Gida ve Meşrubat A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bağcılar Mahmutbeydekı bolge sorumlusu 2aydır uğramayıp sıparışlerı almamaktadır.Bu bolgeye bakanı aradığımız halde gelıp bu sorunla ılgılenmemıstır.Bızım paramızmı değersız yoksa bu para sızdemı geçmıyo.