Pınar Gıda Süt ve Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Pınar Gıda Süt Ve Süt Ürünleri

Eyüpsultan, İstanbul

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Defterdar Mh. Otakçılar Caddesi, No: 54 / B, Eyüpsultan, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 501-6263 ara

Hakkında

Pınar Gıda Süt ve Süt Ürünleri:

Pınar Gıda Süt ve Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Sağlığa zararlı olmayan her türlü gıda maddelerinin üretim ambalajlama paketleme iç ve dış ticaretini yapmak gerekli olan hammaddeleri üretmek ve, Şirket faaliyet konuları ile ilgili malların depolanması, korunması, ambalajlanması, tanıtılıp pazarlanması için gayrimenkul inşa eder, satın alır, kiralar, bir kısmını kiraya verebilir, satabilir, sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde leh ve aleyhte ipotek, tevhid, ifraz, terk, irtifak, intifa, rehin ve sair ayni hakları tesis eder veya kaldırır ve 25. 8. 2004 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 461485 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu. Pınar Gıda Süt ve Süt Ürünleri, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan süt ürünleri. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Pinar Gida Süt ve Süt Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • süt ürünleri
  • gıda
  • süt ürünleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Pinar Gida Süt ve Süt Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Yetkili

Henüz ülkemizde üretilmeyen bir Süt ürününün üretilmesi hakkında iş birliği görüşmesi yapmak arzumuz vardır.
üretilmesini istediğimiz ürün tamamen Sütten üretilmesi gereken ve küçük ambalajlarda behei 12 Gr. ve yag orani % 12 civarinda olan bir ürün üretimine desteginizi arzuluyoruz.
Konuyla ilgili bir giizlilik çerçevesi dahilinde detaylı görüşme yapabiliriz.

Saygilarimizla Dipl. -Ing.
Prof. Dr. S. Özcan ERDIKLER


BU GÜN 750 GRANLIK YOĞURTLARINIZDAN,MAHALLEMDE BULUNAN MARKETTEN YOĞURDUNUZU ALDIM STT 20.06.2014 TÜR.SOĞU DLAPTA SKLANIYORDU.EVİME GELDİM AÇTIM AMBALAJI SAĞLAMDI BİR KAŞIK TATTIMKİ ZEHİR GİBİ ACI.ÜLKEMİZİN EN GÜVENİLİR MARKASI BÖYLE İSE,ÖTEKİLER KİMBİLİR NASIL.YAZIK.ÜÇBEŞ KURUŞ FAZLZ KAZANMAK UĞRUNA YAPMAYINIZ BUNU.

ALİ PULLUK [email protected]


ben istanbulda yaşıyorum ben sizlerin üretmiş olduğunuz süt ve ürünlerini satmak üzere sizlerden bilgi almak istiyorum sizlerden gelecek bilgiler doğrultusunda sizlerle çalışmak sizler sayesinde hayata umut kapısı açmak umudumla size iletişim olarak 0505 673 49 55 ceb numaramı yolluyorum saygılarla;


Merhaba ben doktorum ve İstanbul Bahçelievler Fizik Tedavi Hastenesinde çalışmaktayım. Hasta profilinin büyük çoğunluğunu felçli fakir hastalar oluşturmakta. Hem yatalak olmaları hem de dışarı çıkıp güneş göremediklerinden çoğunluğunda kemik erimesi görülmekte. Önlemini süt içmenin önemini onlara sık sık anlatmaktayım ve hatta her odanın süt içme sorumlusunu seçip süt içmele saatleri düzenlemekteyim ve birde kitap sorumlusu seçiyorum. Ama bu akşam farkettim ki bir çoğu bunu uygulayamamakta ekonomik durumları yüzünden. Akşam bunun sıkıntısını hissederek eve dönerken aklıma bu fikir geldi ve o yüzden size şimdi yazıyorum. Bende sütünüzü severek içiyorum ve bir kampanya yapmayı düşünüyorum bana bu konuda yardımlarınızı esirgemiyeceğinizi diliyorum. İletişim bilgilerim tel no: 05453741880, mailim: [email protected] , Sevgi ve sağlıkla dolu günler