Pet-yap Peyzaj Tekstil İnşaat Petrol Kimya Hediyelik Eşya İthalat İhracat San. ve Tic. Anonim Şirketi

Pet-yap Peyzaj Tekstil İnşaat Petrol Kimya Hediyelik Eşya İthalat İhracat San. Ve Tic.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Pet-yap Petrol Metal Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pet-yap Petrol-metal Kimya-peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pet-yap Peyzaj İnşaat Tekstil Petrol Kimya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Petyap İ Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 255-3279 ara

Hakkında

Pet-yap Peyzaj Tekstil İnşaat Petrol Kimya Hediyelik Eşya İthalat İhracat San. ve Tic.:

Pet-yap Peyzaj Tekstil İnşaat Petrol Kimya Hediyelik Eşya İthalat İhracat San. ve Tic. Anonim Şirketi

Her türlü çevre düzenlemesi ve peyzaj işini yapmak ve bu konularda danışmanlık yapmak, projeler hazırlamak ve bu projeleri uygulamak ve satmak, her makamın açacağı ihalelere katılmak, üstlenilen işleri teslim etmek, başkalarının üstlendiği işlerde taşeronluk ve danışmanlık yapmak, taahhütte bulunmak ve yapmak, bayilik ve distribütörlük almak ve vermek ve 11. 1. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 277206 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Temmuz 1991 tarihinde kuruldu. Pet-yap Peyzaj Tekstil İnşaat Petrol Kimya Hediyelik Eşya İthalat İhracat San. ve Tic., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Pet-Yap Peyzaj Teksti̇l İnşaat Petrol Ki̇mya Hedi̇yeli̇k Eşya İthalat İhracat San. ve Ti̇c.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi