Perpa Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Perpa Elektrik Ticaret Sanayi

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 8 No: 757, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 210-2405 ara

Hakkında

Perpa Elektrik Ticaret Sanayi:

Perpa Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Perpa Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Genç dinamik ve yenilikçi personeli ile elektrik malzemeleri satışında müşterilerimize gerek fiyat, gerek kalite, gerekse zaman bakımından optimum çözümler sunarak üstün iş hayatı ve dürüstlük çerçevesinde ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak tam anlamıyla bir müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla Perpa ticaret merkezi A Blok 8.Kat No:757 de hizmet vermektedir. Perpa Elektrik olarak, aylık kampanya, haftalık iskonto, günlük özel fiyat uygulamasına, muhalefet olarak her dakika uygun fiyat sistemini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Yapmanız gereken sadece [email protected] adresine mail atmanız veya 0212 210 24 20 numaralı telefonumuza faks çekmeniz yeterli olacaktır. "Her türlü elektrik malzemesinde uygun fiyat, kaliteli hizmet."
İstanbul Ticaret Odası'na 781992 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Haziran 2011 tarihinde kuruldu. Perpa Elektrik Ticaret Sanayi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan elektrik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.perpaelektrik.com.tr

Perpa Elektri̇k Ti̇caret Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik
  • elektrik malzemeleri
  • elektrik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Perpa Elektri̇k Ti̇caret Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.