Perdesan Dekorasyon İnşaat İsmail Sami

Perdesan Halıcılık Ve Dekorasyon

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 107 Sok. No: 40 Beştelsiz Mh. Zeytinburnu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 582-4656 ara

Hakkında

Perdesan Halıcılık Ve Dekorasyon:

Perdesan Dekorasyon İnşaat İsmail Sami

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, dekorasyonla ilgili çizim, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. Hür türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izalasyonu, dış cephe izalasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtımı malzemelerinin alım satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve parekende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak. Kendine bağlı bayiler kurmak. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.
İstanbul Ticaret Odası'na 675361 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Ağustos 2008 tarihinde kuruldu. Perdesan Halıcılık Ve Dekorasyon, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan yer döşemesi.

Soru & Cevap:

Perdesan Halicilik ve Dekorasyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yer döşemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Perdesan Halicilik ve Dekorasyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.