Pele Gümüş İmalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pele Gümüş İmalatı

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tavukpazarı Sok. No: 74-76-77 Yeşil Saray Hanı Mercan Mh. Çemberlitaş Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 513-1754 ara

Hakkında

Pele Gümüş İmalatı:

Pele Gümüş İmalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü gümüş çerçeve imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü gümüşten mamül şekerlik ve benzeri hediyelik eşyanın imalatı, satışı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Gümüşten mamül bujiteri imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. . . Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu demirbaş makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, Şirket bankalardan iç ve dış kredi kurumlarından kredi ve teminat mektubu alabilir, rehin ve ipotek verebiir, müteselsil kefil olabilir, Girişilen iş ve taahhütlerin gerektirdiği hallerde başkalarına ait taşınır ve taşınmaz malları şirket lehine rehin ve ipotek alabilir, her türlü ayni haklar tesis edebilir, tasarrufta bulunabilir, gerek kendi ve gerekse üçüncü hakiki ve hükmi şahısların doğmuş ve doğacak borçlarına karşılık olmak üzere ipotek tesis edebilir ve 27. 2. 2004 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 339430 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Aralık 1995 tarihinde kuruldu. Pele Gümüş İmalatı, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan gümüş ve gümüş eşya.

Soru & Cevap:

Pele Gümüş İmalati'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gümüş ve gümüş eşya
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Pele Gümüş İmalati'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.