Pdr Yönetim ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık Anonim Şirketi

Pdr Yönetim Ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık

Beykoz, İstanbul
Pdr Yönetim ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Göztepe, Kartopu Cd. Göksu Evleri B 255 B, 34815 Beykoz/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 465-9414 ara

Hakkında

Pdr Yönetim ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık:

Pdr Yönetim ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık Anonim Şirketi

İnternet yolu da dahil her türlü ortamda personel ve yönetici eğitimleri vermek ayrıca her türlü eğitim hizmetlerini üretmek dağıtmak iletişimini yapmak almak satmak eğitim ve yönetim danışmanlığı yapmak ve Çalışma konularını yerine getirebilmek gayesiyle şirket gayrimenkul iktisap edebilir, kiralayabilir, iktisap edilen gayrimenkullerine başkalarına devir ve ferağ ile bunların üzerinde ipotek, intifa gibi haklar tesis edebilir, kaldırabilir. Sahibi olduğu veya kiraladığı gayrimenkulleri kısmen veya tamamen başkalarına kiralayabilir. Başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis edebilir. Sahibi bulunduğu gayrimenkuller ile ilgili olarak tapuda her türlü ifraz, parselasyon, imar uygulaması, tevhid, taksim ve rızai taksim, yola ve umumi alanlara bedelsiz veya bedelli terk, her türlü cins tashihi, şerh koyma, belediye, diğer kamu kurum ve kuruluşları lehine ve aleyhine bedelli veya bedelsiz devir, takas, trampa, her türlü irtifak hakkı ve diğer ayni hakların tesisi ve kaldırılması, tapu ve kadastro evrak, belge pafta ve kütükler üzerinde meydana gelmiş olan her türlü tashih ve yüzölçümü tashihlerini yapabilir, 3. şahısların kullandığı ve kullanacağı kredilerden doğmuş ve/veya doğacak borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirkete ait gayrimenkul mallar üzerinde ipotek verebilir ve 3. şahısların kullandığı ve kullanacağı kredilerden doğmuş ve/veya doğacak borçlarına müşterek borçlu müteselsil kefil olabilir, ve 17. 9. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 469318 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ocak 2002 tarihinde kuruldu. Pdr Yönetim ve Bilişim Eğitimleri Danışmanlık, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan kayıt stüdyosu. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sariev.net

Pdr Yöneti̇m ve Bi̇li̇şi̇m Eği̇ti̇mleri̇ Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kayıt Stüdyosu

Konum

Bu bölümde Pdr Yöneti̇m ve Bi̇li̇şi̇m Eği̇ti̇mleri̇ Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.