Özkurt Av Silahları Deniz ve Doğa Sporu Malzemeleri Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Özkurt Av Silahları Deniz Ve Doğa Sporu Malz.Turizm İç Ve Dış Tic.Sa.Ltd.Şti.

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İstoç Tic. Merkezi No: 162 Kanal D Yakını 3.Ada Yüzüncüyıl Mh. Mahmutbey Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-4817 ara

Hakkında

Özkurt Av Silahları Deniz ve Doğa Sporu Malz.Turizm İç ve Dış Tic.Sa.Ltd.Şti.:

Özkurt Av Silahları Deniz ve Doğa Sporu Malzemeleri Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Her türlü av silahları, av malzemeleri, techizatı ve tesisatının toptan ve perakende alımı, satımı, dahili ticareti, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap edebilir. Sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil edebilir veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir. Şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir, teminat olarak gösterebilir, alacaklarına karşılık menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 374272 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Ağustos 1997 tarihinde kuruldu. Özkurt Av Silahları Deniz ve Doğa Sporu Malz.Turizm İç ve Dış Tic.Sa.Ltd.Şti., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan avcılık ve balıkçılık.

Soru & Cevap:

Özkurt Av Si̇lahlari Deni̇z ve Doğa Sporu Malz.turi̇zm İç ve Diş Ti̇c.sa.ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • avcılık ve balıkçılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Özkurt Av Si̇lahlari Deni̇z ve Doğa Sporu Malz.turi̇zm İç ve Diş Ti̇c.sa.ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.