Özgünaylar Emlak İnşaat Turizm Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Özgünaylar Emlak İnşaat Turizm Otomotiv

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çiya İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Günay Tekstil Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Günay Tekstil Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Günay Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Tepeüstü Haritayol tarifi

Hakkında

Özgünaylar Emlak İnşaat Turizm Otomotiv:

Özgünaylar Emlak İnşaat Turizm Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulları almak, satmak satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesisi etmek. Menkul ve gayrimenkuller satın alabilir, inşa edebilir, devir ve ferağ edebilir, kiraya verebilir, ihtiyacı olanları kiralayabilir. Tapu dairelerinde gerekli her türlü kanuni ve hukuki muameleleri ifa ederek gayrimenkuller üzerinde irtifak ve diğer ayni haklar tesis edebilir ve bunları devir edebilir. Gayrimenkulleri için satış vaadinde bulunabileceği gibi başkalarının da satış vaadini kabul edebilir. Temellük ve temlik muamelelerini yapabilir ve bu hususta mukaveleler akdedebilir. Şirketin alacaklarını teminen ipotek ve rehin verebilir, alabilir, fekkedebilir veya tadil ve tebdil edebilir. Amacına ulaşabilmek için markalar, patentler, ihtira beratları, lisans ve teknik yardım gibi gayri maddi, fikri ve sınai haklar alabilir, ihdas edebilir ve bu hakları devredebilir. Şirket borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir ve alabilir. ve 31. 3. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 423278 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Temmuz 1999 tarihinde kuruldu. Özgünaylar Emlak İnşaat Turizm Otomotiv, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Özgünaylar Emlak İnşaat Turi̇zm Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi