doğal gaz sistemleri

Özgün Isı Tesisat

Esenyurt, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 23 Esenyurt Mh. Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 423-1057 ara

Hakkında

Özgün Isı Tesisat: Özgün Isı Tesisat İstanbul, Esenyurt ilçesinde doğal gaz sistemleri, doğal gaz sistemleri. Özgün Isı Tesisat, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan doğal gaz sistemleri. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Özgün Isi Tesi̇sat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doğal gaz sistemleri

Konum

Bu bölümde Özgün Isi Tesi̇sat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Çok Kısa Ve ÖZ YAzıyorum Sizin Bu Şirkete Ana Hat Dogalgaz Borusu Çektirdim Yaklaşık Bir Aydır Halen GAz Açılmasını Bekliyorum...Birdaha Size İş Yaptıran Ne Olsun Hiç İyi Bir Şirket Değilmişsiniz Boşuna Reklam Asmayın Sağa Sola ......Allah Sonumuzu HAyır Etsin.Bu sene Açılırsa Doğalgazımız Ne Mutlu Bize...


cok memnun kaldık cok ciddi bir firma tarkan ve serkan beye cok tesekkur ederiz gercekten işlerinde bir numaralı insanlar herkeze tavsiye ederim gercekten insanın gözü arkada kalmıyor ayrıyetten calısanları da bır o kadar terbiyeli ve işlerini benimsemiş insanlar..


bu doğalgaz işlemcisi olan şirket 2 aydır bir saati baağlamaktan aciz olan insanların eline düşmüştür..telefon açınca cevap verilmiyor..2 aydır oyalıyorlar bizi..sadece biz değil butun muşteriler boyle duşunuyor....inşallah bu mesajım yetkili mercilere iletilir ve gereği yapılır!