Isparta Vefa Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Vefa Erkek Öğrenci Yurdu

Merkez, Mersin

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Çünür Mah. Toki Konutları Karşısı, 32200 Çünür, Isparta, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (246) 237-1285 ara

Hakkında

Özel Vefa Erkek Öğrenci Yurdu: Özel Vefa Erkek Öğrenci Yurdu Isparta, Isparta ilçesinde yurt, özel yurt, erkek öğrenci yurdu. Özel Vefa Erkek Öğrenci Yurdu, Mersin, Merkez ilçesinde yer alan yurt. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Özel vefa Erkek Öğrenci̇ Yurdu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurt
  • özel yurt
  • erkek öğrenci yurdu

Konum

Bu bölümde Özel vefa Erkek Öğrenci̇ Yurdu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bence iğrenç kimse gelmesin ben geldıgıme pısman oldum.sızde gelıp pısman olmayın derım..


Tek kelime iLe sadece berbat . Ama acmak gerekirse eger ne müdürü müdürlük yapmasını bilir ne müdür yardımcısı yardumcılıgını bilir kat abileri yurdun en üst rutbedeki kişileri olduklarını sanarlar...
Verdiginiz para bosa gider ne okula yakın ne carsıya yakın çünür toki otobüsü kapısının önünden gecer ama carsıya tam 45 dk da gider. okula da 10 dk da gider batı kampüsünde olanlar bi zahmet dogunun girişinde inin yürüyün :) :) her neyse yurdu eleştirmeye geri dönelim. Eger ki benim için disiplin yemek hiç önemli degil ben zaten bit gibi pısırık bi insanım diyorsanız eger gidin direk yazılın vefa yurduna . harbiden bit gibi yasarsınız.Kayıtta gördügünüz kişileri harbi söylüyorum bir daha göremezsiniz :) size dissiplinden bahsederler dinden imandan bahsederler ilahiyat ögrencisini 150 milyona yurda kayıt yaprırılar size 350 milyon fiyat cekerler. . . Bu adamlar bide size dinden imandan kul hakkından bahsederler Sakınnnn!!! inanmayın dikkat edin ben yandım siz yanmayın...


bok gibi yer


superrr!!!!


Super bi yurt, ozellikle ders calismak ve universiteye yakin olmak isteyenler icin....futbol ve basketbol sahalari zaten adama yetiyo:)