Kolan Hastane ve Sağlık İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi

Özel Silivri Kolan Hastanesi

Silivri, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Alibey Mh. Ali Çetinkaya Caddesi, No: 105, Silivri, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 727-4848 ara

Hakkında

Özel Silivri Kolan Hastanesi:

Kolan Hastane ve Sağlık İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi

Hastahane ve sağlık işletmeleri, klinik ve poliklinikler kurabilir, kurulmuş sağlık tesislerini devir veya kiralamak suretiyle açabilir ve işletmesini yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 840791 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Özel Silivri Kolan Hastanesi, İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan sağlık. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kolanhastanesi.com.tr

Özel Si̇li̇vri̇ Kolan Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • özel hastane
  • hastane
  • sağlık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Özel Si̇li̇vri̇ Kolan Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben 19 şubat akşamı babam sami.açarı yoyun bakım odasına goturduk orada yaklaşık 9 gun babam tedavi oldu doktorlar hemşireler hizmetliler olsun gunun 24 saatı hasta ile çok ilgilendıler bu vesıle ıle onlara çok teşekkur ederım v ede UZMAN DOKTOR.ŞUKRIYE.haımefendıye ısmını hatırlayamadığim diğer personelede ayrı ayrı teşekkur eder allah işlerını kolaylaştırsın.saygılarımla H.AÇAR.HAYRABOLU/TEKIRDAĞ


Gözümden başıma yayılan ağrım vardı. Civarda her yerde reklamı var diye iyidir diyerek bu hastaneye gittim. Benden gereksiz bir sürü tetkik istediler. Başka bir hekime sorduğumda yarısının gerekli olmadığını öğrendim. Param boşa gitmiş oldu. O kadar incelemeye rağmen teşhis de yanlış koyulmuş... Sorun başımda değil gözümdeymiş. Reklama güvenmemek gerektiğini şimdi öğreniyorum.