özel hastane

Özel Hospitalist Hastanesi

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: H. Ahmet Yesevi Cad. 26/A Sok. No: 5 Yavuz Selim Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 462-8888 ara

Hakkında

Özel Hospitalist Hastanesi: Özel Hospitalist Hastanesi İstanbul, Bağcılar ilçesinde özel hastane. Özel Hospitalist Hastanesi, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan özel hastane. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Özel Hospi̇tali̇st Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • özel hastane

Konum

Bu bölümde Özel Hospi̇tali̇st Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SEVTAP HANIM ONA İYİ BAKIN O SİZE MUHTAÇ
O ŞU AN YOĞUM BAKIMDA BİR BEBEK 1 AY 6 GÜNLÜK BİR BEBEK VE HALA HASTANEDE . BİLİYOMUSUNUZ NE ZAMAN ORANIN ÖNÜNDEN GEÇSEM SANKİ BİR PARÇAM ORDA BENİ ÇEKİYOR.GEL BENİ KURTAR DİYOR. ŞİMDİ CAM ODAYA ALMIŞLAR ONU HİÇ GÖRMEDİM SAÇLARINI KESMİŞSİNİZ DAMAR BULMAK İÇİN
SONRA GÖBEĞİNİ RESİMLEERDE O KADAR TATLI Kİ BAKMAYA KIYAMIYORUM ÇOK GÜZEL MAŞALLAH , O BENİM MLEĞİM CANIM KANIM KEŞKE ONUN YRİNDE BEN ÇEKSEM O HASTALIĞI KŞKE OBNİM YİĞENİM
ONU ÇOK SVDİĞİMİ SÖYLEYİN ONA ANLAMA BİLİYORUM AMA DUYSUN KULANA AŞİNA OLSUN .ONA ÇOK İYİ BAKIN YTERKİ BN ONUN İÇİN CANIMI VERİRİM .
BİRİCİK YİĞENİM O BENİM ÇÜNKÜ
ABLASINI BİR TANESİ ŞUNU DA SÖYLEYİN ONA ĞER VEFAT DERSE ONU YANLIZ BIRAKMIYACAĞIM ORDA BENDE GİDİCEM YANINA ÖPÜYORUM ONU !!!