Eksen Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Özel Akdere Güzel Sanatlar Kursu

Avcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Alsancak Sok. E-5 Yan Y. No: 12 Vatan Hastanesi Yanı Kat: 2-3-4 Gümüşpala Mh. Avcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 509-0773 ara

Hakkında

Özel Akdere Güzel Sanatlar Kursu:

Eksen Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Özel güvenlik hizmetlerine dair 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve ilgili yönetmelik hükümlerine uygun hareket etmek kaydıyla, Şirket, özel güvenlik eğitim kurumu olarak faaliyette bulunur, Şirket özel güvenlik şirketi olarak faaliyetlerde bulunur İhtiyaç duyulması halinde özel güvenlik birimi kurar, Şirket amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için, Her türlü menkul ve gayri menkulü almak, satmak, kiralamak, inşa, devir ve ferağ etmek. ipotek dahil olmak üzere menkul ve gayri menkullerle ilgili her çeşit ayni ve şahsi hakları iktisap etmek. Şirket lehine ve aleyhine tesis edilecek ipotekleri fek etmek ve terkin etmek, Yurt içinde ve dışında özel ve kamu özel kişilerince açılan arttırmak ve eksiltmelere (ihalelere) katılmak ve 17. 5. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 537807 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Özel Akdere Güzel Sanatlar Kursu, İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan mesleki eğitim kursu.

Soru & Cevap:

Özel Akdere Güzel Sanatlar Kursu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mesleki eğitim kursu
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Özel Akdere Güzel Sanatlar Kursu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.