Özyüce Turizm Seyahat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Öz Yüce Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat

Büyükçekmece, İstanbul
Öz Yüce Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih, Boğaziçi Cd. No:50/4, 34500 Büyükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 580-4483 ara

Hakkında

Öz Yüce Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat:

Özyüce Turizm Seyahat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Personel taşımacılığı okul ve öğrenci servis organizasyonu yyapmak, hac ve umre organizasyonları düzenlenemek. . . ve Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 751842 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Ekim 2010 tarihinde kuruldu. Öz Yüce Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan turlar. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ozyuce.com

Öz Yüce Turi̇zm Taşimacilik Teksti̇l Gida İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Turlar
  • Otobüs Gezileri Acentesi
  • Ulaşım Hizmeti

Konum

Bu bölümde Öz Yüce Turi̇zm Taşimacilik Teksti̇l Gida İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.