lahmacun

Öz Kilis Kebap

Fatih, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Hırka-i Şerif Caddesi, Bedrettin Simavi Sokak, No: 5 / A Yavuz Selim, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 523-4457 ara

Hakkında

Öz Kilis Kebap: Öz Kilis Kebap İstanbul, Fatih ilçesinde lahmacun, kebap, restaurant, lahmacun. Öz Kilis Kebap, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan lahmacun. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Öz Ki̇li̇s Kebap'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • lahmacun
  • kebap
  • restaurant
  • lahmacun

Konum

Bu bölümde Öz Ki̇li̇s Kebap'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bu kadar kötü hizmet veren biryer Fatih'te bulamassınız. Kesinlikle müşterinin yüzüne bakılmaz, doğru düzgün sipariş alınmaz, masanız değiştirilir, moraliniz bozulsun istemiyorsanız bence gitmeyin,lezzet olarakta daha iyilerini hemen dibinde aksaray ocakbaşlarında bulmanız mümkün.


Arkadaslarla namini duyup gittik. 8 kisi oldugumuz icin masa birlestirmek istedik garson ufleye pufleye sandalyeleri uzerimize ite ite masayi birlestirdi. Sonra siparis verdik 2 arkadasimiz yolda siz hepsini hazirlayin onlarda geliyor dedik bu sefer de "bak sonra gelmezlerse anlamam ha sorumluluk sizin lahmacunu geri almam ona gore" dedi . Sok olmustuk bir an kalkmayi dusunduk ama kalabalik olmanin verdigi kararsizlikla oturduk. Gelelim met edilen lezzetine vasat bir lahmacun bu kadar abartiyi haketmiyor. Genel olarak lezzet garsonlarin tavri duaunulunce bugune kadar gittigim en kotu lokantaydi. 1950 den beri diye tabela asacaksin koy bakkali gibi dukkan isleteceksin...


HERKESİN YORUMU KENDİNİ BAĞLAR,O ARKADAŞLAR AĞZININ TADINI BİLMİYORLARSA NE YAPILABİLİR,ÖZELLİKLE LAHMACUN YEMEYE GÜNEŞLİDEN GİDİYORUM BU AKŞAMDA İFTARDA YER BULURSAM İNŞALLAH GİDECEĞİM.


Bu aşağıdaki iki görüşüde epey yanlı buluyor, kınıyorum.
55 Yaşındayım görevim nedeniyle yurt içinde bir çok esnaf lokantası ve kebapçıda yemek yedim.
Rahatlıkla tavsiye edebilirim Öz Kilis Hasan Usta yı. İstanbul'un en iyilerinden..
Bu ufak mekanda birçok ünlü lezzetçiyi yemek yerken görebilirsiniz.
Deneyin pişman olmayacaksınız..Piyasaya göre uygun fiyatlarla damak çatlatan Lezzetler..
Ödeme Nakit unutmayın..
Afiyet olsun..

Hakan K.


Cuma akşamı Vedat Milor proramından sonra gitmeye karar verdik.Cumartesi 16.15 gibi mekandaydık...Sayın Milorün 5 yıldız verdiği menüler iğrenç bir şekilde servis ediliyor...Leş gibi bir masa ıslak mendille silmeye çalışıyorsunuz ama kalıntıları temizleyemiyorsunuz,buz gibi çorbalar kaşık istemeniz gerek çok yoğunlar çatal var fakat bıçak yok...İzlediğimiz çıtır lahmacunlardan eser yok üstüste hamur şeklinde ,hayatımda yediğim en iğrenç içili köfte sanki birkaç gün öncesinden kalmış,kilis tavaymış ....inanılır gibi değil mekan okadar pis ve özensizki bence yetkili kişiler tarafından incelenip uyarılmaları gerek....Mutfak kısmını düşünmek bile istemiyorum....


meşhur lahmacunundan yemek için 1,5 saat yol teptikten sonra sonuç hüsran. herhangi bir kebapçıdan farkı yok


yimekleri gözel deyler.
haritey aliym da bi deneym yoorum