Ortak Akıl Eğitim Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi

Ortak Akıl Eğitim Ve Yönetim Danışmanlık

Bakırköy, İstanbul
Ortak Akıl Eğitim ve Yönetim Danışmanlık

21 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Şenlikköy, Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok K:3 No:160, Yeşilköy Cd., 34153 Bakırköy Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 871-3399 ara

Hakkında

Ortak Akıl Eğitim ve Yönetim Danışmanlık:

Ortak Akıl Eğitim Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi

ORTAK AKIL YÖNETİM DANIŞMANLIK, kurulduğundan bu yana müşterilerine eğitim, insan kaynakları, yerel yönetimler, aile okulu ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. Bugün gelişmiş metodolojileri, çeşitli sektörlerde elde ettiği deneyimleri ve güçlü danışman ekibi ile hep müşterisine katma değer sağlamıştır.

Rekabet stratejisi, iş mükemmelliği, insan kaynakları ve kurumsallaşma alanlarındaki çalışmaları ile şirketlerin kendi piyasalarında önder olmalarına önemli katkılarda bulunan ORTAK AKIL YÖNETİM DANIŞMANLIK, hizmetlerinin tümü müşterilerinin iş performansını farklı olarak arttırmaya yöneliktir.


İstanbul Ticaret Odası'na 706141 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Ağustos 2009 tarihinde kuruldu. Ortak Akıl Eğitim ve Yönetim Danışmanlık, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan danışman. Bu mekan toplam 21 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ortakakildanismanlik.com

Ortak Akil Eği̇ti̇m ve Yöneti̇m Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Danışman

Konum

Bu bölümde Ortak Akil Eği̇ti̇m ve Yöneti̇m Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.