ÖRSAN TEKSTİL KONFEKSİYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Örsan Tekstil Konfeksiyon A.Ş. - Merkez & Fabrika

Sancaktepe, İstanbul
Örsan Tekstil Konfeksiyon A.Ş. - Merkez & Fabrika

115 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Eyüp Sultan, Mehmet Akif Cd. No:6 D:No:6, 34885 Sancaktepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 564-4800 ara

Hakkında

Örsan Tekstil Konfeksiyon A.Ş. - Merkez & Fabrika:

ÖRSAN TEKSTİL KONFEKSİYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Bil cümle kumaş, iplik ve deriden mamul her türlü çocuk, bayan ve erkek konfeksiyon ve triko ürünlerini imal etmek, almak, satmak, ithalatı ve ihracatını gerçekleştirmek. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifa intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek depo satış mağazaları ve idare binaları inşaa etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve 3. 1. 2002 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 200344 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Şubat 1984 tarihinde kuruldu. Örsan Tekstil Konfeksiyon A.Ş. - Merkez & Fabrika, İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 115 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir . Bu için 115 kişi oy kullandı ve ortalama 3.8 puan aldı.

Web site adresi: www.orsantekstil.com

Örsan Teksti̇l Konfeksi̇yon A.Ş. - Merkez & Fabri̇ka'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Örsan Teksti̇l Konfeksi̇yon A.Ş. - Merkez & Fabri̇ka'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Firmanizda calismak istiyorum