Ornöram Ortopedik ve Nörolojik Rehabilitasyon Merkezi Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Ornöram Fizik Tedavi Merkezi

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Necip Asım Sokak, No: 26, Pk: 34104, Çapa, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 589-6966 ara

Hakkında

Ornöram Fizik Tedavi Merkezi:

Ornöram Ortopedik ve Nörolojik Rehabilitasyon Merkezi Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Hertürlü teşhis, tedavi ve rehabilitasyon amaçlı, hastane, sağlık yurdu, huzurevi, yaşlılar yurdu, çocuk yurdu, kreş, dispanser, kaplıca, ılıca ve dinlenme tesisleri kurmak ve işletmek, kendi konusuna uygun konularda çalışan benzer kuruluşlarla sportif, tıbbi ve turistik amaçlı işletmelerle işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak, özellikle ortopedi, nöroloji, rehabilitasyon ve fizik tedavi dallarında olmak üzere hertürlü tıbbi konuda araştırmalar yapmak, seminerler düzenlemek, eğitim çalışmaları yapmak, yayınlar çıkarmak, bu amaçla yurt içi ve yurt dışı benzer kuruluşlarla işbirliği yapmak, yurt içi ve yurt dışı toplantı ve kongrelere katılmak, temsilcilikler almak, müşavirlik yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 250940 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Aralık 1988 tarihinde kuruldu. Ornöram Fizik Tedavi Merkezi, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan klinik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ornoram.com.tr

Ornöram Fi̇zi̇k Tedavi̇ Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • klinik
  • fizik tedavi
  • klinik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ornöram Fi̇zi̇k Tedavi̇ Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.