Orna İlaç Tekstil Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Orna İlaç

Beykoz, İstanbul
Orna İlaç

(3.5)

İletişim bilgileri

Adres: Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Cad./yayabeyi Sok. Arın İş Merkezi No:9, 34810 Beykoz/İstanbul - Asya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 538-8100 ara

Hakkında

Orna İlaç:

Orna İlaç Tekstil Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü tıbbi ilaçlar(özellikle kanser ilaçları, hormonlar antibiyotikler, nöroleptikler, jinekolojik ilaçlar ve burada sayılamıyan her nevi tıbbi ilaçlar)bunların alet, edavatları, tıbbi alet, edavat, aparat, cihaz ve makinaları ile bunların yedek parçalarını, operasyon(ameliyat)malzemeleri, alet, edavat, cihaz, malzeme, makinaları ile bunların yedek parçalarını, her çeşit tıbbi katater, sipiral, kanül, pompa perfüzyon pompası ile bunların yedek parçaları ve ilaç hammaddeleri ve yarı mamülleri. . . . . . . yukarıda yazılı işlerin imali, ihracı, ithali, dahili ticaretini yapabilir, ithal edilen malların tekrar ihracı veya reexportu ile başkaları tarafından imal edilmiş olan yukarıdaki işlere konu olan maddeleri satın almak, satmak ihraç etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 243778 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Mart 1988 tarihinde kuruldu. Orna İlaç, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan İlaç Şirketi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ornailac.com

Orna İlaç'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İlaç Şirketi
  • ilaç
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Orna İlaç'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.