T.C. Ordu Valiliği

Ordu Valiliği

Altınordu, Ordu

6 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Saray Mh. Hükümet Caddesi, No: 1, Hükümet Konağı, Merkez, Ordu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (452) 223-1444 ara

Hakkında

Ordu Valiliği: Ordu Valiliği Ordu, Altınordu ilçesinde valilik, kurum, valilik. Ordu Valiliği, Ordu, Altınordu ilçesinde yer alan valilik. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ordu.gov.tr

Ordu Vali̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • valilik
  • kurum
  • valilik

Konum

Bu bölümde Ordu Vali̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SAYIN, valim ben catalpınar'da ikamet etmekteyim. Ben ruhsatlı silah almak icin evraklarımı tamamladım evraklarımla ve benimle ilgili herhangi bi sıkıntı yoktur.Çatalpınar kaymakamımız , SAYIN cüneyt CANER, bir aydır evraklarımı imzalamıyor, (aynı islem baska ilcelerde 5 gün icersinde hal olmaktadır). ben gurbetciyim mesleğim insatcılıktır ben calısmaya gidemiyorum bu sebebten dolayı. benim gibi veya buna benzer konularda sıkıntı yasayan ilce sakinleri var. SAYIN valim bu mağduriyetlerimizin ortadan kaldırılmasını Arz ederim.


ok ıstege baglı ılmayarakullarda ek kıtaplar verılıyor.bız ıstemıyoruz ama zorunlu denılıyo


altın ordu bucak mahallesinde yasayan bir vatandasim karşimizda yaşamakta olan biçocuğu engelli bir çocugu okuyan bir çoçuğu askere gideek olan bir ailke için bunu yazıyorum hiç insafınız yokmu allah aşkına bakım parası alıyor sakat aylığı alıyor diye 1 ton kömürü çok gördüğünüz bu insanların evin gelip hiç baktınız mı ne yıyorlar kirayı nasıl ödüyorlar çocuğun okul masrafı engelli olan kardeşimizin bezi yemesi içmesi neyle karşılanıyor yollamış olduğunuz bir koliyle bunlar karşılanabiliyormu acaba soruyorum size aynı maaşı biz size verelimbir ay siz geçinin eger birdaha lanet olası yanmayan bir ton kömür için kapınıza gelirsek kat ve kat parasını alın yazık ya geliri varmiş ya gider hesaladınızmı hiç acaba bu insanlar benim hiç bişeyim değil ama elimden geleni yapıyorum yine yapacağim biraz insaf birazcık allaha inancınız varsa sizi allaha havale ediyorum allahım bir ekmekle karnını doyuran ve yinede şükreden insanların geçtiği imtihanlardan sizi ve çocuklarınızıda geçirir insallah bunları okuyormusunuz bilmem ama okumuyorsanızda yuce mevlam buyuk bir bakmişsınız aynı yerde siz unutmayın ne oldum değil ne olacam diyeceksiniz


Merhabalar.
Alo gıda hattına ulaşamadım hafta sonu Ordu Migrosta Sultan Ahmet ve Özsütte yiyecek yedim ikisi de bozuktu denetim için sorunumuzu tarım il müdürlüğüne iletir misiniz


Ordu Aybastı da yoğun olarak kullanılan küçük traktör [patpat] aşırı fazla ses çıkarttığı için şikayette bulunmak istiyoruz. bu konuda nasıl bir desteğiniz olur msn adresime yanıt gönderebilirsiniz.


Rıhtım niye kapalı.?bir vali orduda antipatik olmak istiyorsa rıhtımı kapatması yeterli olur.. Rıhtım Ordulunun.herşeyidir.