T.C. Sağlık Bakanlığı Ordu Devlet Hastanesi

Ordu Devlet Hastanesi

Altınordu, Ordu
Ordu Devlet Hastanesi

104 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: Şahincili, Dr. Fahrettin Önsel Cd., 52200 Altınordu/Ordu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (452) 234-3232 ara

Hakkında

Ordu Devlet Hastanesi: Ordu Devlet Hastanesi Ordu, Altınordu ilçesinde sağlık, hastane, devlet hastanesi, sağlık. Ordu Devlet Hastanesi, Ordu, Altınordu ilçesinde yer alan devlet hastanesi. Bu mekan toplam 104 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Devlet Hastanesi. Bu devlet hastanesi için 104 kişi oy kullandı ve ortalama 3.6 puan aldı.

Web site adresi: ordudh.saglik.gov.tr

Ordu Devlet Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Hastanesi

Konum

Bu bölümde Ordu Devlet Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

24 kasım 2014 tarhinde 4 yıl önce boyun fıtığı ameliyatı olup tetraparezi gelişmesi sonucu yatağa baylanan hastamı dahiliye polikliniğine ( 1ay önce tahlil için getirmiştim.doktorumuz şekeri yüksek olduğu için ilaç değişikliği yaptı fakat hastanın şekeri 60 a düşmüş doktoruna telefonla ulaşamayınca eski ilacına. Devam etmiş.kontrol içinO doktorundan randevu aldım.ama 182 beni arayıp doktorum olmadığı için başka bir doktora randevu verdi) kontrole getirdim.hastamdan tahlil istendi sonucunu doktora göstermeye geldiğimde şeker raporunun bittiğini yenilenmesini rica ettim.Dr ilacını kesmeye kendiniz karar vermişsiniz raporunuda kendiniz ayarlarsınız diye tersledi.Benhasta yakını olarak utanarak şunları söylemek istiyorum hasta yakınları doktora dayak atıyor.Ben hastam her zaman gelebilecek durumda olsa engelinden dolayı zaten sesimi çıkartmam o hastayı doktora getirmek için en ez 4 - 5 insan gücü kulanılarak ve kaç km yol geliniyor .Ben yüce rabbimden sabır dileyerek poliklinikten çıktım .O doktoruda Allaha havale ediyorum.ŞUnu unutmasın Allah insana yaptıklarını yaşatmadan canını almaz.


Merhabalar.Hastanenizin santralini son 2 gündürki arıyorum bir türlü bağlantı kuramıyorum. Sürekli telesekreter giriyor devreye ve ben hizmet alamıyorum. 182 hattını arıyorum. Burasıda bana hastanenizin Endokronoloji merkezi için randevu veremeyeceğini ancak doktorun kendisi ile görüşmem gerektiğini söylüyor maalesef. Söylermisiniz ben Endokronolojiye nasıl randevu alabilirim? Zaten sıkıntılı bir bölüm bir randevuyu haftalar sonrasına verebiliyorlar. Benimde ilaçlarım bitti ve tekrar kontrole gitmem gerekiyor.Tek bir randevu için illede hastahaneye mi geleyim?


Yogun bakım üniteside yatan hastam için bilgi almak istedim.İl dışında yaşadığım,ziyarete gelemediğim için telefon açtım.Bana bu konuda yardımcı olamayacaklarını,gelip bilgiyi ordan alabileceğim söylendi.Telefonlada bilgi verilebilmeli resmi kurum diye bu şekilde hasta ile aramıza duvar örülmemeli,Acımız var iken sizlerin bu şekilde davranımaması gerekmektedir.