ORAY MEKANİK İNŞ.TES.TAAH.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ

ORAY MEKANİK İNŞ.TES.TAAH.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

Çekmeköy, İstanbul
ORAY MEKANİK İNŞ.TES.TAAH.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

38 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Alemdağ, Saray Cd. No:186, 34794 Çekmeköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 304-3647 ara

Hakkında

ORAY MEKANİK İNŞ.TES.TAAH.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.:

ORAY MEKANİK 2004 yılında faaliyete başlamıştır. Faaliyet konusu hava kanalı ve ekipmanları üretimidir.

ORAY MEKANİK topluma, müşterilerine, çalışanlarına en üst düzeyde değerler yaratmayı kendine ilke edinmiş ve bunların neler olduğunu vizyon, misyon ve kalite politikasında ortaya koymuştur. Temel değerlerimiz, yönetici ve çalışanlarımız için şirket kültürünü temsil eder.

Kalite Yönetim Sisteminin uygunluğunun, yeterliliğinin ve etkinliğinin sürekliliğini sağlamak amacıyla yapılan yönetim gözden geçirme toplantılarında vizyon, misyon, kalite politikaları, kalite hedefleri, müşteri beklentileri, müşteri şikayetleri, müşteriye sunulan ürün ve hizmete ilişkin performans göstergeleri ve müşteri memnuniyet ankati sonuçları gözden geçirilir ve taahhütlerin yerine getirilmesi amacıyla kaynak ihtiyacı belirlenerek yeterliliği güvence altına alınır. ORAY MEKANİK olarak vizyonumuz, müşterilerimize, çalışanlarımıza ve topluma en üst düzeyde değerler yaratarak yurtiçi pazarda lider olmaktır.

ORAY MEKANİK İNŞ.TES.TAAH.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ., İstanbul, Çekmeköy ilçesinde yer alan İklimlendirme İşleri taahhüt Şirketi. Bu mekan toplam 38 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ortech.com.tr

Oray Mekani̇k İnş.tes.taah.diş Ti̇c.ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İklimlendirme İşleri Taahhüt Şirketi

Konum

Bu bölümde Oray Mekani̇k İnş.tes.taah.diş Ti̇c.ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.