ORAKOĞLU İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ve MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ

Orakoğlu İnşaat Mühendisliği Ve Müşavirlik Ltd. Şti.

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Barbaros Mh. Varyap Meridian C123, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 290-0424 ara

Hakkında

Orakoğlu İnşaat Mühendisliği ve Müşavirlik Ltd. Şti.:

2006 Yılında faaliyetlerine başlamış aktif olarak 2012 yılında çalışmalarına hız veren ORAKOĞLU İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ve MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.’ni İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan ORAKOĞLU kurmuştur.

ORAKOĞLU İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ve MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ. olarak, mesleki ve insani etikten taviz vermeden hizmet sunduğumuz kişi/kuruluşlara çözüm ortağı olmak, yapılacak işi çok yönlü değerlendirerek, maliyetini ve süresini optimize ederek, ekonomik ve hızlı inşa edilebilen projeler geliştirmek prensiplerindeyiz. Bu değerlerle birlikte projelendirme ve yapım sürecine ilgili tüm diğer mühendislik ve mimarlık disiplinlerini de dahil ederek hizmet vermek amaçlanmıştır.

ORAKOĞLU İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ve MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ. kamuya ve özel sektöre kaliteli inşaat mühendisliği hizmeti sağlanması amaçlanmıştır. Tasarımın ilk aşamasından projenin anahtar teslimine kadar geçen sürede işverenlerine danışmanlık hizmeti veren ORAKOĞLU Ltd. Şti. titiz ve detaylı çalışma şeklini benimsemesi ile müşterilerinin uzun vadeli yardımcısıdır.

Orakoğlu İnşaat Mühendisliği ve Müşavirlik Ltd. Şti., İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan müşavirlik.

Soru & Cevap:

Orakoğlu İnşaat Mühendi̇sli̇ği̇ ve Müşavi̇rli̇k Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müşavirlik
  • firma
  • mühendislik
  • müşavirlik

Konum

Bu bölümde Orakoğlu İnşaat Mühendi̇sli̇ği̇ ve Müşavi̇rli̇k Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.