Ora Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Ora AVM

Buca, İzmir
Ora AVM

39 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Hürriyet, Menderes Cd. No:317/A, 35370 Buca/İzmir Haritayol tarifi

Hakkında

Ora AVM: Tramway ile; T1 Kabataş-Bağcılar hattında Yusufpaşa (Aksaray) durağında inip Metro hattına geçerek havalimanı istikametine gidin. Otogar durağında inip ORA Ücretsiz Müşteri Servisi’ni kullanın.

Metro ile; T1 Kabataş-Bağcılar hattında Zeytinburnu durağında inip Metro hattına geçerek Aksaray istikametine gidin. Otogar durağında inip ORA Ücretsiz Müşteri Servisi’ni kullanın. M1 Aksaray-Havalimanı Metrosu ile her iki yönde de Otogar durağında inin ve ORA Ücretsiz Müşteri Servisi’ni kullanın.

Metrobüs ile; Zincirlikuyu - Avcılar hattı üzerinde Merter durağında inip üst geçidi kullanarak Metro hattına geçin. Aksaray istikametine giderken Otogar durağında inip Ora Ücretsiz Müşteri Servisi'ni kullanın. Ora AVM, İzmir, Buca ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 39 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.instagram.com

Ora AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Ora AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Batan geminin güvertesi. Öylece duruyor koca kompleks yazık günah. O bölgeye avm yapana kadar özyurtlara sattıkları gibi ve özyurtların yaptığı gibi ev konut yapsaydınız 300 milyon euro batmazdınız. Yahu hadi avm'yi eğlence alanını yapıyorsun yolun diğer tarafına (Esenler Metris Bağlantı yolu fevziçakmak esenler) bir üst geçit yapınsana. Günde binlerce kişiyi carrefourSa kaybediyor. Millet yolun etrafını dolanıyor. Adam metroya gelmek istese şu durumda carrefoura gider ne de oraya bir durak sonraki forum istanbul a gider.