Optima Faktoring Anonim Şirketi

Optima Faktoring Hizmetleri

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. No: 139 Teb Yanı Kat: 2 Kabataş Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 245-6242 ara

Hakkında

Optima Faktoring Hizmetleri:

Optima Faktoring Anonim Şirketi

Şirket, yurt içi ve yurt dışı mal ve hizmet alış ve satışlarından doğmuş ve doğacak her çeşit faturalı alacakların alımı, satımı, temellükü veya başkalarına temliki, bu alacakların tahsilatı için garanti verilmesi, bu alacakların tahsili, bu alacaklara karşılık satıcılara ön ödemelerde bulunarak finansman sağlanması ve alacaklarını temlik eden firmalara muhasebe hizmetlerinin verilmesi işlemlerini ilgili mevzuat ve uluslararası faktoring teamül ve kurallarına uygun olarak yapmak amacıyla kurulmuş Şirketin maksat ve mevzuu ile ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından her çeşit taşınır ve taşınmazı satın almak ve kiralamak ticari olmamak kaydıyla bunları yurt içinde ve yurt dışında kısmen veya tamamen satmak veya kiraya vermek, Şirketin maksat veya mevzuunun gerçekleştirilmesi amacıyla her çeşit taşınır ve taşınmaz üzerinde ayni haklar tesis etmek rehin ve ipotek almak vermek veya fek etmek ve şirketin 25. 9. 2007 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 349417 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Temmuz 1996 tarihinde kuruldu. Optima Faktoring Hizmetleri, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan finansal hizmetler.

Soru & Cevap:

Opti̇ma Faktori̇ng Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • finansal hizmetler
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Opti̇ma Faktori̇ng Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.