Öney Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi

Öney Taşımacılık Ltd. Şti.

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Poyraz Sok. No: 28 Şenses Kırtasiye Firması Sadıkoğlu 2 İş Merkezi Kat: 3 Daire: 33 Eğitim Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 330-2697 ara

Hakkında

Öney Taşımacılık Ltd. Şti.:

Öney Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi

Karada, havada ve denizde çalışan her türden nakil araçları ile yurt içinde ve yurt dışında her türlü ticari malların yolcu, yük ve eşyaların nakliyatı, alım, satımı, dağıtımı ve ticari maksadı ile kurulmuştur. Şirket ihtiyaçları her nevi menkul ve gayrimenkul malları en geniş şekilde tedarik etmek bunları alıp satmak inşa etmek ve ettirmek tadilat ve tamirat yaptırmak ve kiraya vermek, kiralamak ipotek ve rehin almak leyh ve aleyhine ayni haklar t esis etmek ve fekeylemek. Şirket her türlü maksat ve tesisat ile ilgili etüd proje taahhüt ve inşaat yapabilir ve her türlü gayrimenkul alım satımı ile her türlü inşaat malzemesi imalatını ithalatını ihracatını ve pazarlamasını yapabilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 293397 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Öney Taşımacılık Ltd. Şti., İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan evden eve nakliyat.

Soru & Cevap:

Öney Taşimacilik Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • evden eve nakliyat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Öney Taşimacilik Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.