Ondutek Teknik Yapı Uygulamaları Anonim Şirketi

Ondutek Teknik Yapı Uygulamaları

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 5. Y. No: 5 Demirciler Sit. Seyitnizam Mh. Zeytinburnu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 664-5758 ara

Hakkında

Ondutek Teknik Yapı Uygulamaları:

Ondutek Teknik Yapı Uygulamaları Anonim Şirketi

Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu çelik konstrüksiyon dış cephe izolasyonu ısı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve Şirket faaliyet alanı içine giren her konu ile ilgili maksat ve mevzuuna uygun olmak ve ticari olmak veya olmamak kaydı ile amacına ulaşmak için gereken makine, tesis, bina, vs. gibi gayrimenkul ve menkulleri satın alır ve satar bunlar üzerinde ipotek tesis eder, teminat gösterir, makine demirbaş tesisatları alır, satar, yaptırır, kiralar veya kiraya verir kara, hava ve deniz nakil vasıtaları alır satar, kiraya verir bunlar üzerinde aynı ve şahsi tasarrufta bulunabilir. Kendi ve başka şirketlerin borçları için aval, garanti ve ticari işletme ve menkul rehin, ipotek müteselsil ve adi kefalet ve her türden kişisel ayni güvenceleri vermek. Alacakları için verilecek kefalet, ticari işletme ve menkul rehin ipotek ve başkaca güvenceyi kabul etmek, ipotek kaldırmak, ve anonim şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 538721 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Ondutek Teknik Yapı Uygulamaları, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan izolasyon.

Soru & Cevap:

Ondutek Tekni̇k Yapi Uygulamalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • izolasyon
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ondutek Tekni̇k Yapi Uygulamalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.