Onar-mak Teknik Hizmetler Makina San. Tic. Ltd. Şirketi

Onar-mak Teknik Hizmetler Makina

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Evliya Çelebi, Tersaneler Caddesi, Peker Sk. No:14, 34944 Tuzla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 395-1420 ara

Hakkında

Onar-mak Teknik Hizmetler Makina:

Onar-mak Teknik Hizmetler Makina San. Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi ve her tonajda gemi inşaası tamiri alım ve çelik kontriksiyon işçiliği, gemi tamiri konusunda her türlü proje danışmanlık ve taahhüt faaliyetleri, her nevi ve her tonajda gemilerin makina ve teknelerinin her türlü bakım ve onarımları, her türlü makina imalatı, bakımı ve montajı, her türlü ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerini kurmak ve bunların bakımlarını yapmak, her türlü doğal gaz sistemlerini kurmak bunların bakım ve onarımlarını yapmak, bunlarla ilgili tüm araç gereç ve yedek parçaların alım-satımı, ihracat, ithalat ve pazarlanması, Şirket maksat ve mevzuunun icap ettireceği makina ve tesisleri ile menkul ve gayrimenkul malları temellük edebilir. Bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir. Bu malları satın alabilir gerektiğinde satabilir inşaa edebilir ettirebilir veya kiralayabilir. Alacakları için rehin ve ipotek alabilir veya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 280032 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ekim 1991 tarihinde kuruldu. Onar-mak Teknik Hizmetler Makina, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan makine atölyesi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.onarmak.com.tr

Onar-Mak Tekni̇k Hi̇zmetler Maki̇na'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Makine Atölyesi

Konum

Bu bölümde Onar-Mak Tekni̇k Hi̇zmetler Maki̇na'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.