Omya Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Omya Madencilik San. Ve Tic A.Ş.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mithat Ünlü Sok. No: 7 Şafak Film Stüdyosu Yakını Dük:4 Zincirlikuyu Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 337-4646 ara

Hakkında

Omya Madencilik San. ve Tic A.Ş.:

Omya Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sanayide dolgu maddesi olarak kullanılan her türlü sanayi madeninin, özellikle kalsiyum karbonat, barit, talk, dolonit, kaolin ve benzeri cevherlerin istihracı ve öğütülerek mikronize sanayi ürünü haline getirilmesi için ayrı veya entegre tesisler kurmak ve işletmek Şirket maksat ve mevzuunun icap ettireceği bilcümle menkul ve gayrimenkul malları temellük etmek ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunmak. Bu kabil malları satın almak, satmak, devir ve ferağ etmek, inşa ettirmek, başkasından kiralayacağı gibi aynı maksatla başkasına kiraya vermek, gerektiğinde onarmak veya genişletmek, idare ve hizmet binaları inşa etmek Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek bunları iktisap, devir ve ferağ etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 268745 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Eylül 1990 tarihinde kuruldu. Omya Madencilik San. ve Tic A.Ş., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan inşaat malzemesi.

Soru & Cevap:

Omya Madenci̇li̇k San. ve Ti̇c A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Omya Madenci̇li̇k San. ve Ti̇c A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.