ÖLÇÜSAN ÖLÇÜ ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Ölçüsan Ölçü Aletleri A.Ş.

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yılanlı Ayazma Sokak, No: 12, Davutpaşa - Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-8031 ara

Hakkında

Ölçüsan Ölçü Aletleri A.Ş.:

ÖLÇÜSAN ÖLÇÜ ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Otomotiv sanayiinde, traktörlerde, iş makinalarında ve deniz araçlarında kullanılan ölçü aletlerinin imali, montajı, bakımı, onarımı, satışı, ihracat, ithalatını yapmak ve bunların tüketiciye intikalini sağlayacak satış organizasyonu kurmak. Menkul ve gayrimenkulleri satın almak leasing veya başka surette iktisap etmek bunları satmak veya başka surette elden çıkartmak devir ve ferağ etmek kısmen veya tamamen kiralamak veya kullandırmak ve menkul ve gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna rehin ipotek vb Medeni kanun ve diğer kanunlarda öngörülen ayni haklar tesis veya iktisap etmek kendi lehine veya 3. şahıslar lehine sağlanan krediler karşılığında gerek kendisinin gerekse 3. şahısların menkul ve gayrimenkulleri üzerine ipotek rehin vb almak-vermek fek etmek menkul ve gyarimenkul mallarla gayri maddi hakların mükellefiyetlerle takyid etmek bu gibi ayni ve şahsi haklardan feragat etmek ve onları fek etmek gibi yasaların kabul ettiği şekilde menkul ve gayrimenkul mallarda tasarrufta bulunmak ve 16. 6. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 166485 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Aralık 1979 tarihinde kuruldu. Ölçüsan Ölçü Aletleri A.Ş., İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Ölçüsan Ölçü Aletleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • ölçü aletleri
  • şirket
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ölçüsan Ölçü Aletleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.