Okyanus Çorap San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Okyanus Çorap

Küçükçekmece, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Aytaç Mh. Dereboyu Caddesi, No: 66 / 1, Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 495-2085 ara

Hakkında

Okyanus Çorap:

Okyanus Çorap San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü merserize, yünlü, pamuklu çorapların imali, ithali, ihracatı ve ticaretini yapmak ve 20. 1. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 486779 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Kasım 2002 tarihinde kuruldu. Okyanus Çorap, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan çorap. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.okyanuscorap.com.tr

Okyanus Çorap'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çorap
  • tekstil
  • çorap
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Okyanus Çorap'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

okyonusun sahibinin malatyalı olduğunu biliyorum sadece 4 gün çalıştım şirketini o kadar güzel organize etmişki anlatamam aynı 4 yıldızlı otel gibi restorantı çok güzel hijyenik porsenelini düşünen patron bu kadar olur söyleyecek bir söz bulamıyorum sadece şundan memnun kalmadım 4 gün anca durabildim konfeksiyon bölümüne hanife diye birini almış ben ondan daha üstün olduğum için buna katlanamadım 16 fersoneli var o usta başı olan hanifenin hiç orayı organize edemiyor yarın öbürgün 30 personeli olsa nasıl yürütecek anlamış değilim kendini birşey sanıyor ilkokul mezunu bili bu kadar olamaz .onun oradan çıkartılmasını istiyorum çünki okyonus çoraba böyle birisi yakışmıyor yürütemiyor 4 gün zor dayandım asla oradan ayrılmazdım ayrılırken patronla görüşmek istedim yurt dışında olduğunu söylediler yinede görüşüp sohbet etmek iterim inşallah bana döner çok memnun olurum dönerse bana dönmesi için şirkette vardır benim tel no