Ökten İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Ökten İnşaat Ve Yapı Malzemeleri

Üsküdar, İstanbul
Ökten İnşaat Ve Yapı Malzemeleri

32 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah., Mehmet Akif Ersoy Cad., Kirazlıtepe Yolu No:157, 34682 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 321-1489 ara

Hakkında

Ökten İnşaat Ve Yapı Malzemeleri:

Ökten İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak hazır alıp satmak komisyonculuğunu yapmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karışılığı binalar yapmak Faaliyet konusu içinde olmak şartıyla bütün hakları iktisap lisans patent telif hakları vs. sanayi mülkiyet hakları ile ilgili anlaşmalar yapmak, bunları satın almak tescil ettirmek kiralamak gerekirse satmak lehte ve aleyhte ipotek ve ayni şahsi teminat tesis ve fek etmek, şirket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, bayilikler, distribütörlükler ve ünvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak imalat ithilat ihracat iç ve dış mümessillik toptancılık perakendecilik dağıtım ve pazarlama yapar makine ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap eder devir ve ferağ işlemlerinde bulunar alım satım kiraya verme gayrimenkullerin üzerinde irtifa intifa gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis eder, ipotekler alır verir fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa eder alır ve satar her türül gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhit taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. . . . şirket borçlarına ve üçüncü kişilerin borçlarına karşı ipotek verir ipotek alır kiraya verir veya kiralar ve şirketin 21. 12. 2011 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 273364 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Mart 1991 tarihinde kuruldu. Ökten İnşaat Ve Yapı Malzemeleri, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan yapı malzemeleri tedarikçisi. Bu mekan toplam 32 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.polisan.com.tr

Ökten İnşaat ve Yapi Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Ökten İnşaat ve Yapi Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.