Öksüzoğulları Züccaciye ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Öksüzoğulları Züccaciye

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey Merkez Mh. İstoç Ticaret Merkezi, No: 6 / 41-31 Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 4 Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-4020 ara

Hakkında

Öksüzoğulları Züccaciye:

Öksüzoğulları Züccaciye ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şirket her nevi cam eşya ve züccaciye mamülleri imal edebilir, yarımamul mamülleri işleyip üretebilir, montajını yapabilir, yarı mamül mamülleri işleyip üretebilir montajını yapabilir, yardımcı malzemelerini üretebilir, yurt içinden ve yurt dışından satın alabilir, satabilir, ithalat ve ihracatını yapabilir Şirket amacının gerektirdiği tesisleri kurabilir bunları kiraya verebilri başkasına ait gayrimenkulleri kiralayabilir kendine ait gayrimenkulleri satabilir kendisine ait veya başkasına ait gayrimenkul mallar üzerinde her türlü ayni haklar tesis edebilir ipotek alabilir ve ipotek verebilir ve şirketin 31. 1. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 296331 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Şubat 1993 tarihinde kuruldu. Öksüzoğulları Züccaciye, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan züccaciye.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.oksuzogullari.com

Öksüzoğullari Züccaci̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • züccaciye
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Öksüzoğullari Züccaci̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.